HAR DU EN IDÉ?

Sök pengar för att genomföra den!

Har du och dina kompisar något ni vill göra eller arrangera? Sök upp till 20 000 kronor hos Leader Sjuhärad för att genomföra er idé.

Checklista för checken:

$

Ni är minst två personer i ålder 13–25 år.

$

Det ni vill göra gynnar andra unga i Sjuhärad (ej Borås stadskärna).

$

Det kommer inte förekomma några intäkter i projektet.

$

Er idé är ny. Ni har inte redan påbörjat det som ni vill söka checken för.

Fyll i ansökningsformuläret, spara ner det och maila det sedan till mathias.melo@leader-sjuharad.se eller linda.sjoo@leader-sjuharad.se.

Ni kan exempelvis söka Checken för att:

$

starta en podd eller anordna kurser i programmering, film, foto eller liknande.

$

skapa en mötesplats, såsom en grillplats eller skateboardramp.

$

arrangera en workshop för att testa en ny aktivitet.

$

arrangera en konsert eller en turnering.

$

arrangera en föreläsning med en förebild.

1: Gör en ansökan

Hör av er till oss och berätta om er idé! Därefter beskriver ni er idé ansökningsformuläret och mailar det till oss. Vi hjälper er att vässa er ansökan så att den blir så tydlig som möjligt.

 

2: Kommittén fattar beslut

Kommittén fattar beslut om ni får de pengar som ni sökt eller inte. Vi meddelar er så snart beslutet är fattat.

3: Dags att sätta igång!

Beviljades ni stöd av kommittén? Grattis! Projektet kan börja! Pengar betalas ut i samband med att ni ska betala för något som har med projektet att göra.

 

4: Hur gick det?

Efter att projektet är klart är det dags att fylla i en slutrapport och tala om hur det gick. Kanske gick något bättre än vad ni trott? Vi vill gärna veta!

Vi har fått Checken!

Vad skulle du göra om du fick 20 000 kronor för att förverkliga en idé? Vi har flera projekt som har fått pengar genom checken, några av dem är samarbeten med UF Älvsborg. Låt dig inspireras av vad andra gör!

Checken

Sök upp till 20 000 kr!

Har du och dina kompisar en idé som ni vill göra verklighet av? Ni kanske vill skapa ett evenemang, arrangera en workshop eller en turnering? Då har ni möjlighet att söka upp till 20 000 kr hos Leader Sjuhärad för att genomföra er idé!

Kommittén

För unga, av unga.

Ansökningar om Checken behandlas av en kommitté. Kommittén har ett viktigt uppdrag eftersom de beslutar om sökande beviljas pengar eller inte. Är du mellan 16 och 25 och intresserad av att vara med? Då ska du självklart söka! Uppdraget är arvoderat.

Sommarinfluencers

Sök årets roligaste uppdrag!

Fyra drivna, kreativa och inspirerande unga kommer att få uppdraget att vara våra sommarinfluencers 2023! Kika in, läs vad det handlar om och sök redan idag!