VILL DU TYCKA?

Hösten 2022 släppte vi Checken – en ny möjlighet för unga att ansöka om stöd hos Leader Sjuhärad. Nu söker vi dig som vill vara med i kommittén som beslutar om en ansökan beviljas pengar eller inte.
 
Att vara med i kommittén är ett viktigt uppdrag, är du intresserad ska du självklart söka! Uppdraget är arvoderat, du får 250 kr per beslutsmöte som du deltar i.

 

Vill du sitta i kommittén?

$

Du är mellan 16 och 25 år.

$

Du har möjlighet att vara med vid fyra beslutstillfällen under perioden oktober 2022 till maj 2023.

$

Du har möjlighet att ta dig till Borås (De flesta av våra möten sker digitalt, men vid något enstaka tillfälle ses vi i Borås).

Checken

Sök upp till 20 000 kr!

Har du och dina kompisar en idé som ni vill göra verklighet av? Ni kanske vill skapa ett evenemang, arrangera en workshop eller en turnering? Då har ni möjlighet att söka upp till 20 000 kr hos Leader Sjuhärad för att genomföra er idé!

Kommittén

För unga, av unga.

Ansökningar om Checken behandlas av en kommitté. Kommittén har ett viktigt uppdrag eftersom de beslutar om sökande beviljas pengar eller inte. Är du mellan 16 och 25 och intresserad av att vara med? Då ska du självklart söka! Uppdraget är arvoderat.

Sommarinfluencers

Sök årets roligaste uppdrag!

Fyra drivna, kreativa och inspirerande unga kommer att få uppdraget att vara våra sommarinfluencers 2023! Kika in, läs vad det handlar om och sök redan idag!