VILL DU VARA MED OCH TYCKA?

Från och med hösten kommer det finnas möjlighet att ansöka om stöd för att genomföra projekt – den så kallade Checken.

Ansökningarna kommer att behandlas av en kommitté som beslutar om pengar ska beviljas eller inte. Att vara en del av kommittén är därför ett viktigt uppdrag och innebär en möjlighet att påverka. Kommittén träffas digitalt men vid ett till två tillfällen träffas vi fysiskt i Borås.  

 

Vill du sitta i kommittén?

$

Du är mellan 16 och 25 år.

$

Du har möjlighet att vara med vid fyra beslutstillfällen under perioden oktober 2022 till maj 2023.

$

Du har möjlighet att ta dig till Borås.

Är du intresserad av att vara med ska du självklart söka! Uppdraget är arvoderat så du får ersättning för din medverkan.

Mer information och ansökningsformulär kommer inom kort.

Sommarinfluencers

Följ dem på Instagram!

Fyra drivna, kreativa och inspirerande unga har fått uppdraget att vara våra sommarinfluencers 2022! De kommer att dela med sig av sina intressen och smultronställen runt om i Sjuhärad via Instagram. Kika in och lär känna dem!

Checken

Sök upp till 20 000 kr!

Har du och dina kompisar en idé som ni vill göra verklighet av? Ni kanske vill skapa ett evenemang, arrangera en workshop eller en turnering? Då har ni möjlighet att söka upp till 20 000 kr hos Leader Sjuhärad för att genomföra er idé! 

Kommittén

För unga, av unga.

Ansökningar om Checken behandlas av en kommitté. Kommittén har ett viktigt uppdrag eftersom de beslutar om sökande beviljas pengar eller inte. Är du mellan 16 och 25 och intresserad av att vara med? Då ska du självklart söka! Uppdraget är arvoderat.