Sommarinfluencer – gör din grej och få ”pay”!

Inom Generation D har du möjlighet att söka kanske det bästa sommarjobbet – Sommarinfluencer! Perfekt för dig som gillar att posta och vara aktiv på Instagram.

Uppdraget går ut på att du delar med dig av dig själv och din tillvaro genom Instagram. En del i uppdraget är också att sprida kännedom om “Checken” – en möjlighet för unga att söka ekonomiskt stöd för att genomföra projekt. Förutom ersättning för uppdraget ingår även utbildningstillfällen från en erfaren influencer.

Nedan ser du 2022 års influencers, gå in och följ dem! Vill du ha uppdraget nästa år? Ansökan öppnar i maj 2023.

Spana in förra årets influencers!

Freja Vicini Klingström
15 år, Rydal

”Som sommarinfluencer vill jag inspirera andra och sprida positivitet. Jag kommer dela med mig av min första sommar på landsbygden. Förhoppningsvis får jag andra ungdomar att också ta sig ut nu i sommar och hitta på roliga grejer.”

Markus Johansson
18 år, Fristad

”I sommar kommer jag att spela mycket freestylefotboll och panna. Två sporter som handlar mycket om fotbollstricksning och teknik.”

Julia Bergendahl
24 år, Sandared

”Jag är uppvuxen på landet och det är på landet som sommaren är som bäst och som mest fridfull. Jag vill visa upp landet från sin bästa sida med inspiration till bad, häng, aktiviteter och självklart rörelse i skog och mark!”

Agnes Forsberg
15 år, Ljung

”Under det här uppdraget ska jag sprida mitt liv och visa hur det är och bo på landsbygden.”

Checken

Sök upp till 20 000 kr!

Har du och dina kompisar en idé som ni vill göra verklighet av? Ni kanske vill skapa ett evenemang, arrangera en workshop eller en turnering? Då har ni möjlighet att söka upp till 20 000 kr hos Leader Sjuhärad för att genomföra er idé!

Kommittén

För unga, av unga.

Ansökningar om Checken behandlas av en kommitté. Kommittén har ett viktigt uppdrag eftersom de beslutar om sökande beviljas pengar eller inte. Är du mellan 16 och 25 och intresserad av att vara med? Då ska du självklart söka! Uppdraget är arvoderat.

Sommarinfluencers

Följ dem på Instagram!

Fyra drivna, kreativa och inspirerande unga fick uppdraget att vara våra sommarinfluencers 2022! De delade med sig av sina intressen och smultronställen runt om i Sjuhärad via Instagram. Kika in och lär känna dem!