Sommarinfluencer – gör din grej och få ”pay”!

Inom Generation D har du möjlighet att söka kanske det bästa sommarjobbet – Sommarinfluencer! Perfekt för dig som gillar att posta och vara aktiv på Instagram.

Uppdraget går ut på att du delar med dig av dig själv och din tillvaro genom Instagram. En del i uppdraget är också att sprida kännedom om “Checken” – en möjlighet för unga att söka ekonomiskt stöd för att genomföra projekt.

Förutom ersättning för uppdraget ingår även utbildningstillfällen från en erfaren influencer. 

Årets ansökan stängd

Ansökan till uppdraget Sommarinfluencer 2022 är nu stängd. Men misströsta inte, det kommer en chans även nästa sommar!

Du som har sökt kommer att bli kontaktad av oss inom kort via den mailadress du angav i sökformuläret. Håll utkik i inkorgen!

 

Vi hoppas att du i uppdraget som influencer ska växa som individ och visa ditt driv, dina drömmar och de möjligheter som finns på landsbygden.

Vem kan söka?

$

Du är mellan 13 och 25 år.

$

Du bor i Sjuhärad.

$

Du har ett öppet konto på Instagram, eller är villig att skaffa ett.

Vad får du?

$

Du får ersättning, upp till 4 000 kr.

$

Du får ett uppföljningstillfälle med Elna Dahlstrand, erfaren influencer som ger dig tips och trix.

$

Du får erfarenhet av vad det innebär att arbeta utefter en uppdragsbeskrivning.

$

Du blir en del av vårt influencerteam och lär känna unga influencers runt om i Sverige.

Vad förväntar vi oss?

$

Att du skapar content enligt uppdragsbeskrivningen. Samtidigt vill vi att du är dig själv och gör din “grej”.

$

Att du deltar i de inspirations- och utbildningstillfällen som erbjuds.

$

Att du hör av dig till oss om det uppstår frågetecken. Vi finns här för dig!

Uppdragsbeskrivning

Som influencer ska du skapa content för stories och poster på Instagram. Uppdraget pågår under fem veckor där du publicerar 3 inlägg per vecka, totalt 15 inlägg. Du väljer själv under vilka fem veckor du vill genomföra uppdraget så länge veckorna infaller under perioden 27 juni till 14 augusti 2022.

Vad ska inläggen handla om?

Inläggen ska bidra till att skapa en positiv attityd kring livet som ung på landsbygden. Du kan exempelvis publicera content med fokus på platsen där du bor, dina drömmar och ambitioner. Under uppdragsperioden ska minst ett inlägg marknadsföra “Checken” – en möjlighet för unga att söka stöd för att genomföra en idé.

Ersättning

Uppdraget ersätts per inlägg. Maximal ersättning uppgår till 4000kr.

Stories eller inlägg?

Du väljer själv! Feed-poster måste vara kvar i ditt flöde i 30 dagar, stories i 24h. Stories ska även läggas som en höjdpunkt.

Sommarinfluencers

Följ dem på Instagram!

Fyra drivna, kreativa och inspirerande unga har fått uppdraget att vara våra sommarinfluencers 2022! De kommer att dela med sig av sina intressen och smultronställen runt om i Sjuhärad via Instagram. Kika in och lär känna dem!

Checken

Sök upp till 20 000 kr!

Har du och dina kompisar en idé som ni vill göra verklighet av? Ni kanske vill skapa ett evenemang, arrangera en workshop eller en turnering? Då har ni möjlighet att söka upp till 20 000 kr hos Leader Sjuhärad för att genomföra er idé! 

Kommittén

För unga, av unga.

Ansökningar om Checken behandlas av en kommitté. Kommittén har ett viktigt uppdrag eftersom de beslutar om sökande beviljas pengar eller inte. Är du mellan 16 och 25 och intresserad av att vara med? Då ska du självklart söka! Uppdraget är arvoderat.